About:

Στο Πρώτο Θρανίο

THE MODERN WAY TO LEARN

Η ιστορία του διαδικτυακού σχολείου μας ξεκινά με ένα απλό, ξύλινο γραφείο,

το πρώτο θρανίο!

Εκεί ξεδιπλώθηκαν τα όνειρα και οι φιλοδοξίες για μια εκπαίδευση προσβάσιμη σε όλους, χωρίς ηλικιακούς ή γεωγραφικούς περιορισμούς, χωριστά από την φιλοσοφία της μαζικής κατανάλωσης που θυσιάζει την ποιότητα και εξυψώνει το κέρδος. Σύντομα στο θρανίο μας χαράκτηκαν σχέδια και ανοίχτηκαν δρόμοι ώστε να πραγματοποιηθεί το σημερινό μας online σχολείο.

Αντιπροσωπεύουμε το μαθητοκεντρικό σχολείο, όπου οι ανάγκες των μαθητών μας είναι η βάση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό και εκπαιδευτικές μεθόδους βοηθούμε στην προετοιμασία μικρών και μεγάλων για την επιτυχημένη σταδιοδρομία σε ανώτατη εκπαίδευση και ανώτερες θέσεις εργασίας, μέσω της ποιοτικής εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Κάθισε κι εσύ μαζί μας Στο Πρώτο Θρανίο και απόλαυσε τα οφέλη της διαδικτυακής εκπαίδευσης,

κάνοντας ποιοτικό μάθημα,

από εκπαιδευτικούς με γνώσεις, μεράκι και καλή καρδιά!

.

AND HERE WE ARE:

YOUR TEACHERS

Μελπομένη Κ. Ιωαννίδου

Υπεύθυνη Σπουδών, teacher of English,

συγγραφέας εκπαιδευτικού υλικού

Ως παρουσιάστρια και συνιδρυτής της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Στο Πρώτο Θρανίο έχω σχεδιάσει πλήθος εκπαιδευτικού υλικού για το blog και τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα μου. Βοηθώ ώστε η διδασκαλία να εκμοντερνιστεί και να γίνει προσβάσιμη σε όλους! Στόχος μου είναι να προσφέρω ευχάριστες κι ωφέλιμες εκπαιδευτικές εμπειρίες εκμάθησης Αγγλικών σε ενήλικες γνώστες της Αγγλικής που επιθυμούν να ειδικευτούν γλωσσικά στον επαγγελματικό τους τομέα ή αρχάριους μικρούς και μεγάλους που προσδοκούν σωστή και σε βάθος εκμάθηση Αγγλικών. Παλαιότερες επαγγελματικές εμπειρίες μου σε πολυεθνικές εταιρείες στη Γερμανία, με οδήγησαν στην εξειδίκευση του επικοινωνιακού training.

Melpomene

Κωνσταντίνος Ιωαννίδης

Διευθυντής

PhD Candidate & Trainee Professor Α.Π.Θ, Καθηγητής κλασσικής φιλολογίας & ιστορίας, Καθηγητής Γερμανικής Φιλολογίας

Ως δόκιμος καθηγητής Πανεπιστημίου διακρίνω τη δομή και την ποικιλότητα των γλωσσών ώστε να εξειδικευτώ στη στοχευμένη διδασκαλία τους, αποτελεσματικά και προσαρμοσμένα ανά μαθησιακό περιβάλλον. Με την πολύχρονη υπηρεσία μου στην εκπαίδευση ενηλίκων Ελλήνων στην γερμανική γλώσσα, ως πρόεδρος τμήματος της Ελληνικής κοινότητας Ελλήνων στο Μόναχο της Γερμανίας, βοήθησα πλήθος νέων σε επιτυχή επαγγελματική καταξίωση. Συνδιαμορφώνοντας το διαδικτυακό φροντιστήριο ξένων γλωσσών Στο Πρώτο θρανίο προσφέρω υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό περιεχόμενο και ειδικεύομαι στην διαδικτυακή διδασκαλία της Γερμανικής προωθώντας τους στόχους ζωής πολλών επαγγελματιών. Η φιλοσοφία μου είναι να γίνει η γλωσσική εκμάθηση όχημα αυτοβελτίωσης και ποιότητας ζωής.

Αγαπώ πολύ τη δουλειά και τους μαθητές μου! Μέλημά μου είναι το ευχάριστο κλίμα και η καλή συνεργασία ώστε το μάθημα να αποδίδει και να αξίζει κάθε στιγμή. Στη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών μου εξειδικεύτηκα στην χρήση των τεχνολογικών και διαδικτυακών μέσων στην διδασκαλία των Αγγλικών, προσόν που εξασκώ στην καθημερινή μου διδασκαλία. Έχοντας μεγάλη εμπειρία διδασκαλίας Αγγλικών online σε παγκόσμιο επίπεδο, εξοικειώθηκα με πολυπολιτισμικές τάξεις και διαφορετικές γλωσσολογικές κουλτούρες ως βάση για την καλλιέργεια της Αγγλικής.

Θέλμα Μιχαλοπούλου

Καθηγήτρια Αγγλικών

M.A. in English Language and Literature

Thelma

Konstantin

Θοδωρής Μπαρδολλάρι
Καθηγητής Αγγλικών
ΜΑ Θεωρητικής Γλωσσολογίας

Ως επίδοξος γλωσσολόγος, μέλημά μου είναι η επίτευξη της γέννησης της γλώσσας στους μαθητές μου. Με μότο τη συνεχή επανάληψη και την ελευθεριακότητα μέσα στο μάθημα, πετυχαίνω τα επιθυμητά αποτελέσματα με μικρούς και μεγάλους. Πιστεύω στην υγιή επικοινωνία μεταξύ διδάσκοντα και διδασκομένου, διότι μέσω αυτής επιτυγχάνεται η όρεξη για διδασκαλία και για μάθηση. Φροντίζω να εκμεταλλεύομαι τα ενδιαφέροντα των μαθητών μου για να προάγω καλό ομαδικό πνεύμα και ζωηρή συζήτηση. Η προετοιμασία για τις πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας γίνεται με συνέπεια, οργάνωση, αλλά και κέφι!

 

Κάτσε, λοιπόν, κι εσύ στο Πρώτο Θρανίο μαζί μου. Τι περιμένεις;

theo_edited.png

Theodore

Antonia

Αντωνία Μπαρμπετάκη

Καθηγήτρια αγγλικών και γαλλικών, μεταφράστρια

Για μένα, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας προσφέρει ένα σημαντικότατο εφόδιο και αποτελεί ένα συναρπαστικό ταξίδι που μας ανοίγει νέους ορίζοντες και μας οδηγεί σε καινούριους κόσμους! Στόχος μου είναι να εμπνεύσω, να παροτρύνω και να στηρίξω τον κάθε μαθητή ώστε να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Η εμπειρία μου ως καθηγήτρια αγγλικών και γαλλικών και μεταφράστρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μου παρέχει τα εφόδια για ένα ποιοτικό και ενδιαφέρον μάθημα, με ενθουσιασμό, συναίσθημα ευθύνης και συνέπεια.

CALL US!!!

6934992574

2725032154

Contact us

  • facebook
  • ytube
  • insta
  • 104
  • 103

Danke! Die Nachricht wurde gesendet.

Στο Πρώτο Θρανίο     THE MODERNWAY TO LEARN