Frequently asked questions

Πώς γίνεται η πληρωμή των μαθημάτων Στο Πρώτο Θρανίο;


Η πληρωμή των μαθημάτων γίνεται με τους εξής τρόπους: -Μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς του φροντιστηρίου μας -Μέσω PayPal στη διεύθυνση του φροντιστηρίου μας -Μέσω της ιστοσελίδας μας εκτελούνται online πληρωμές με PayPal και όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.(Μόνο για το e-shop) Στο τέλος κάθε μήνα λαμβάνετε ειδοποίηση με E-mail όπου ενημερώνεστε για τον λογαριασμό σας και επ' αυτού εκτελείτε την πληρωμή με όποιον τρόπο επιλέξετε, σημειώνοντας το επίθετο σας και τον μήνα που εξοφλείται. Η νόμιμη απόδειξη αποστέλετε εξίσου με E-mail.
Ποιό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας είναι το κατάλληλο για εμένα;


Στο Πρώτο Θρανίο επιλέγουμε σωστά το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας για το οποίο προετοιμάζεται ο/η κάθε μαθητής/τρια μας. Συντρέχουν πολλοί παράγοντες όπως το επίπεδο γλωσσομάθειας από το οποίο ξεκινά η προετοιμασία, ο στόχος του υποψηφίου (π.χ. μόρια για τον ΑΣΕΠ, μετοίκηση σε αγγλόφωνη χώρα, ενδυνάμωση βιογραφικού) την διάρκεια και την συχνότητα των μαθημάτων κ.α. Δεν πιέζουμε ή κατευθύνουμε τους/τις μαθητές/τριές μας προς το τάδε ή δείνα πιστοποιητικό. Στόχος μας είναι η εκπαίδευση ξένων γλωσσών και ως λογική συνέπεια η πιστοποίηση των γνώσεων. Προετοιμάζουμε για όλες τις πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας που αναγνωρίζονται από τον ΑΣΕΠ και ανάλογους φορείς του εξωτερικού. TOEIC, LRN, Michigan ECCE / ECPE, ABLE, Cambridge First / CPE / CAE, GOETHE, DalF, κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας, ΤΙΕ. Η ομάδα μας Στο Πρώτο Θρανίο διαθέτει εξειδικευμένους καθηγητές για την προετοιμασία της κάθε εξέτασης. Καθηγητές που έχουν διδάξει και επιτυχεί πολλές πολλές φορές στο εκάστοτε θα καθοδηγήσουν και εσένα στην επιτυχία!
Γιατί να κάνω μαθήματα εξ αποστάσεως / online;


Τα πλεονεκτήματα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι ασυναγώνιστα! -Κάνεις μάθημα από το σπίτι σου. -Αποφεύγεις την κίνηση & τα έξοδα μετακίνησης. -Επιλέγεις πρόγραμμα για ιδιαίτερα μαθήματα που εξυπηρετεί τις εργασιακές και οικογενειακές σου υποχρεώσεις. -Τα τμήματα χωρίζονται σε μικρές ομάδες έως 5 συνομιλήκων με εξαιρετικά συμφέρουσα μηνιαία συνδρομή και κέφι στο μάθημα. -Όχι μόνο μαθαίνεις ξένες γλώσσες αλλά και αποκτάς ηλεκτρονική παιδεία. Ιδιαίτερα κατάλληλο για τα παιδιά του 21ου αιώνα! -Συμμετέχεις σε project και δρασττηριότητες βιωματικής μάθησης για κάθε ηλικία και με βάση τα ενδιαφέροντα σου! -Πληρώνεις το καθαρό κόστος των μαθημάτων χωρίς να επιβαρύνεσαι με τις υποχρεώσεις ενός συμβατικού φροντιστηρίου, όπως ενοίκια κ.α. -Μπορείς να συμμετάσχεις από κάθε γωνιά του κόσμου. \ -Ιδιαίτερα κατάλληλο για παιδιά Έλληνες της διασποράς μικρούς και μεγάλους που μαθαίνουν τον πολιτισμό της χώρας κατοικίας και διατηρούν την επαφή με το ελληνικό στοιχείο. -Γνωρίζεις Έλληνες συμμαθητές που κατοικούν σε Ευρώπη, Αυστραλία και Αμερική.
Τί εξοπλισμό χρειάζομαι για τα εξ αποστάσεως μαθήματα;


Όσο πιο καλό εξοπλισμό έχεις τόσο ανώτερη ποιότητα μαθήματος εξασφαλίζεις, από τεχνική άποψη. Εδώ μερικά σχετικα: -Σταθερός υπολογιστής είναι προτιμότερος λόγω της δυνατότητας του να συνδεθεί ασύρματα στο router σου και να πιάνεις το 100% της ταχύτητας internet του παρόχου. -Τα μαθήματα γίνονται και με laptop, tablet, smartphone δεδομένου ότι είναι "δυνατά" μοντέλα και η σύνδεση στο wifi σου είναι καλή. -Ακουστικά με μικρόφωνο ενισχύουν την ποιότητα του ήχου από και προς εσένα και διασφαλίζουν ότι δεν θα ακούς παράσιτα. Τα ακουστικά του κινητού σου είναι μια χαρά! -Κάμερα υπολογιστή, εξωτερική ή ενσωματωμένη και εγκατεστημένη έτοιμη για χρήση! -Για μέγιστη απόδοση χρησιμοποίησε Chrome ή Mozilla για τα μαθήματα σου! -Ιδανικά θα ήταν μια σύνδεση internet μεγαλύτερη του 24mbps/sec
Πρέπει να αγοράσω βιβλία;


Για τα online μαθήματα ξένων γλωσσών Στο Πρώτο Θρανίο χρησιμοποιούμε και βιβλία. Όπου είναι δυνατό το εκπαιδευτικό μας προσωπικό παρέχει εκπαιδευτικό υλικό, φωτοτυπήσιμο, με δική μας συγγραφή και επιμέλεια. Παρ' όλα αυτά το μάθημα μας υποστηρίζεται από τα αντίστοιχα βιβλία για κάθε ηλικία και επίπεδο γλωσσομάθειας. Ειδικά όταν πρόκειται για ιδιαίτερα μαθήματα δείχνουμε κατανόηση και σεβασμό σε βιβλία που πιθανόν οι μαθητές ήδη έχουν. Δεν σκοπεύουμε να σας βάλουμε σε περιττά έξοδα. Επιλέγουμε πάντα την πιο οικονομική και ένα-σε-όλα λύση για να κρατήσουμε την επένδυση σας όσο το δυνατόν μικρότερη! Εξυπηρετούμε τους μαθητές μας που κατοικούν στο εξωτερικό είτε αποστέλοντας τα βιβλία ταχυδρομικώς, είτε με επιλογή διδακτικών σειρών που μπορούν να βρουν στη χώρα τους!
Γίνονται καλύτερες τιμές;


Εάν ενδιαφέρεσαι για ακόμη καλύτερες τιμές κάνε κι εσύ εγγραφή στην ιστοσελίδα μας Στο Πρώτο Θρανίο καταχωρώντας το mail σου στο παράθυρο που εμφανίζεται. Θα ενημερώνεσαι για νέες προσφορές, κουπόνια, νέα τμήματα που ξεκινούν και μπορεί να ενδιαφέρουν εσένα ή κάποιον που γνωρίζεις! Μην διστάσεις να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας ανά πάσα στιγμή με οποιονδήποτε τρόπο για να ενημερωθείς άμεσα για ειδικά πακέτα προσφορών όταν φέρνεις και έναν φίλο σου ή εάν είσαι περήφανος γονέας με μεγάλη οικογένεια!
Ποιά τεχνολογικά μέσα χρησιμοποιούνται στα μαθήματα Στο Πρώτο Θρανίο;


-Interactive whiteboard. Είναι ο διαδραστικός πίνακας της κάθε τάξης μας. Ο/η καθηγητής/τρια κρατά σημειώσεις στον πίνακα, όπως θα γινόταν σε μια συμβατική τάξη. Μπορείς να συμπληρώσεις ασκήσεις στον πίνακα την ώρα του μαθήματος, σαν να σηκώνεσαι στον πίνακα! Οι καθηγητές κρατούν σημειώσεις και γλιτώνεις τον ήχο της κιμωλίας! -Videoscharing. Η τάξη έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει και να σχολιάσει βίντεο στην ώρα του μαθήματος. -Screensharing. Με ένα κλικ ο διεθνής τύπος έρχεται στην οθόνη σου! Μπορείς να μοιραστείς την οθόνη σου με τους συμμαθητές σου και ο καθηγητής σας δείχνει εκπαιδευτικό περιεχόμενο ζωντανά. -Recording. Με την συμφωνία όλων των ενηλίκων συμμετεχόντων παρέχεται βιντεοσκόπηση του μαθήματος ώστε οι μαθητές να μπορούν να κάνουν επανάληψη, να μην χάσουν ποτέ μάθημα εάν χρειαστεί να λείψουν! Εάν δεν μπορείς να παρεβρεθείς στο μάθημα, μπορείς να το δεις ύστερα βιντεοσκοπημένο για να μην μείνεις πίσω! -Listening.Τέρμα τα CD με μέτρια ποιότητα ήχου. Οι ακουστικές δραστηριότητες γίνονται από τον υπολογιστή σου με ένα κλικ του καθηγητή! -High-tech audiovisual. Όλοι οι συμμετέχοντες βλέπονται και συνομιλούν μεταξύ τους για τους εκπαιδευτικούς σκοπούς του μαθήματος, σαν μια ομαδική βιντεοκλήση. Η ποιότητα της διάδρασης των συμμετεχόντων είναι ύψιστη ώστε η γεωγραφική απόσταση να μην είναι εμπόδιο. *Οι βιντεοσκοπήσεις είναι προσβάσιμες μόνο στους μαθητές του τμήματος και σβήνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Απαιτείτε πάντα και αυστηρά η συγκατάθεση όλων των συμμετεχόντων! Μόνο για τάξεις ενηλίκων

Στο Πρώτο Θρανίο     THE    MODERN    WAY    TO    LEARN