Η καλύτερη εγκεφαλική γυμναστική, εκμάθηση ξένων γλωσσών! Best mind training ever!

Ενημερώθηκε: 10 Νοε 2019

Επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν τη θετική επίδραση της εκμάθησης ξένων γλωσσών για τις λειτουργίες του εγκεφάλου μας.

  • Βελτίωση της μνήμης

  • Δυνατότητα συγκέντρωσης για μεγαλύτεο χρονικό διάστημα

  • Διατήρηση της μαθησιακής ικανότητας, ανεξάρτητα από το πέρασμα του χρόνου.

  • Πρόληψη παθήσεων σχετιζόμενες με τις εγκεφαλικές λειτουργίες ή πρόληψη της σφοδρότητας με την οποία εμφανίζονται τα συμπτώματα των παθήσεων αυτών.

Είναι μονάχα μερικά από τα πολλά οφέλη της εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας για τον άνθρωπο. Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες από τις μελέτες του US National Library of Medicine, National Institutes of HealthΤα θετικά αποτελέσματα της εκμάθησης ξένων γλωσσών δεν σχετίζονται όμως μονάχα με την πρόληψη για τις μεγαλύτερες ηλικίες και τις μαθησιακές μας δυνάμεις, αλλά και με πιο απτά πλεονεκτήματα για τη ζωή μας!

  • Ανοίγουμε τους εργασιακούς μας ορίζοντες σε περισσότερες αλλόγλωσσες χώρες!

  • Εμπλουτίζουμε το βιογραφικό μας αποδεικνύοντας την επιμονή και στοχοπροσύλωση μας.

  • Είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε αρμονικά στην σημερινή πολυεθνική κοινωνία. Επικοινωνώντας, αλλά και καταλαβαίνοντας σε βάθος πολιτισμικές διαφοροποιήσεις.

  • Αυξάνουμε την αυτοπεποίθηση μας. Δείχνουμε στον εαυτό μας ότι θέλουμε και μπορούμε! Ανακαλύπτουμε νέα μονοπάτια επίτευξης των στόχων μας. Χρησιμοποιούμε την αυτοπαρατήρηση στην πορεία εκμάθησης της ξένης γλώσσας για να επιτύχουμε και άλλους στόχους στη ζωή.

  • Αναγνωρίζουμε τις αδυναμίες μας και δεν υπεκφεύγουμε πια. Για την, σε βάθος, κατανόηση και κυρίευση της ξένης γλώσσας αυθεπιβάλλουμε στον εαυτό μας να δουλέψει τις αδυναμίες και αυτοβελτιωνόμαστε. Τα χρήσιμα συμπεράσματα αυτής της διαδικασίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλη μας την ζωή!


Ιδιαίτερα μαθήματα & μικρά τμήματα online για όλες τις ηλικίες, επίπεδα και πιστοποιητικά γλωσσομάθειας!

Τί περιμένεις λοιπόν; Κάθισε κι εσύ μαζί μας Στο Πρώτο Θρανίο. Το δικό σου online φροντιστήριο ξένων γλωσσών! Με τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και εκπαιδευτικό πρόγραμμα που στοχεύει στην επικοινωνία και τις ανάγκες κάθε μαθητή/τριας! #Αγγλικά #στοπρώτοθρανίο #online_language_school #tips


304 προβολές0 σχόλια