Δώσε εξετάσεις στα Αγγλικά online με LTE για γρήγορα μόρια ΑΣΕΠ χωρίς έκθεση προφορικάΠρόσφατα ήρθε να προστεθεί στην γκάμα των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας για την Αγγλική γλώσσα το #LTE ή αλλιώς LanguageCert Test of English της εταιρείας PeopleCert. Η φήμη του καλπάζει ήδη με κύριο δέλεαρ ότι δεν απαιτείται προφορική εξέταση και συγγραφή έκθεσης.


Αναγνωρισμένο από τον #ΑΣΕΠ και online εξετάσεις το LanguageCert Test of English προσφέρεται σε δύο επίπεδα:

  • Α1 με Β1 επίπεδο:

ιδανικό για πιστοποίηση γλωσσομάθειας αρχαρίων μέχρι επίπεδο pre-lower

  • A1 με C2 επίπεδο:

ιδανικό για πιο προχωρημένους υποψήφιους που επιθυμούν να πιστοποιήσουν τη γλωσσομάθεια έως επίπεδο proficiency.


Τι περιλαμβάνει η εξέταση;

Η εξέταση δεν περιλαμβάνει ούτε την έκθεση ούτε την προφορική εξέταση που τρομάζει πολλές φορές τους υποψηφίους, επεκτείνει την απαιτούμενη περίοδο προετοιμασίας και δημιουργεί σε πολλούς ένα αίσθημα ανασφάλειας. Εδώ θα βρεις υλικό προετοιμασίας κατευθείαν από την πηγή: LTE Preparation Material μαζί με χρήσιμες πληροφορίες και για υποψηφίους και για τους καθηγητές τους.


Μα πώς γίνεται η εξέταση εξ αποστάσεως;

Μια online εξέταση γίνεται με live τηλε-επιτήρηση. Ο εξεταστικός φορέας παρέχει έναν εκπαιδευμένο επιτηρητή για κάθε εξεταζόμενο με σκοπό την καθοδήγηση αλλά και τη διασφάλιση της ποιότητας.


Δες και εδώ για περισσότερα :
Πώς μπορείς να κλείσεις κι εσύ θέση για την εξέταση σου και πόσο κοστίζουν τα εξέταστρα;

Αναλυτική πληροφόρηση για τα παραπάνω μπορείς να βρεις εδώ με λίγα κλικ:

LTE Listening & Reading


Για σχετικά #μαθήματα#Αγγλικών online σε γκρουπ είστε στο κατάλληλο σημείο! Δηλώσετε τώρα το ενδιαφέρον σας στην ιστοσελίδα μας www.stoprotothranio.com συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Επόμενο διαθέσιμο τμήμα τον Μάρτιο #στοπρωτοθρανιο

493 προβολές0 σχόλια